Sjöängsvägen 17, 1tr
Norrviken
Aniaraplatsen 6
Sollentuna C

Information

Varmt välkommen till Sollentuna Trafikskola

Välkommen till oss på Sollentuna Trafikskola, vi strävar efter att erbjuda dig en unik och effektiv service under din körkortsutbildning och att ni självklart ska uppleva körkortsutbildningen som rolig och intressant.

Hos oss är glädje en viktig del i lärandeprocessen och en förutsättning för att lyckas. Det är knappast någon hemlighet att man lär sig både snabbare och lättare om man tycker att körkortsutbildningen är rolig.

Ett viktigt mål under vår körkortsutbildning är att du som elev ska få ett stort värde för dina pengar. Vi jobbar extra hårt med att anpassa både praktik och teori efter dina individuella förutsättningar. Planering av utbildningen är nyckeln till smidighet och effektivitet. Nyckeln till vår framgångsrika samt effektiva utbildning är att elevens behov alltid kommer i första hand. Du vet när Du vill vara färdig – det är vårt mål att klara Ditt mål.

Vi etablerade Trafikskoleverksamhet i Sollentuna redan 1981, och vi finns nu i Norrviken Centrum & Sollentuna Centrum– väldigt nära pendeltåg och bussar. Vi har sedan starten vuxit och blivit en av Stockholms populäraste trafikskolor. Personalen består av 8 trafiklärare och 2 kontorister. Bilparken innehåller 7 st VW Golf och 1 st Volkswagen Tiguan ( Manuella ) samt 2 st automater, 1 VW Golf och 1 Passat.

Vi erbjuder utbildning för olika behörighet, intensivutbildning, paketlösningar, privatisthjälp, handledarutbildning och riskutbildning. Vi har lektioner på Svenska, Engelska, Tigrinja, Arabiska och Bosniska och teori på Svenska, Engelska, Tigrinja, Persiska, Arabiska, Kurdiska samt Turkiska.Vi hjälper även till med Gratis körkortsrådgivning. Läs mer på utbildningar.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trafikskola!