Sjöängsvägen 17, 1tr
Norrviken
Aniaraplatsen 6
Sollentuna C

Omdömen

Vi strävar ständigt efter att ha nöjda elever, era åsikter är viktiga för oss. Är du elev, eller har du gått en kurs hos oss, så får du gärna lämna en hälsning och/eller ett omdöme.

Här nedan hittar du vad tidigare elever tycker och tänker kring våra utbildningar och kurser.

Din e-mail kommer inte synas på hemsidan, det är för att vi ska ha möjlighet att kunna svara dig direkt.

Inlägg som anses stötande eller olämpliga tas bort. Marknadsföring och reklam för produkter och tjänster är inte tillåtet.

Skriv ett inlägg

Översikt

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 55 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

5 senaste inläggen

5.0 rating
22 November, 2019

Jag tog 4 lektioner med Musa Jeng (2 enkla och en dubbel samma vecka som min uppkörning. Jag hade uppkörning på fredagen och tog lektioner mån-ons samma vecka.
Sollentuna trafikskola var mycket hjälpsamma med att hitta tider trots att jag var ute med väldigt kort varsel och hörde av sig så fort det fanns en ledig tid – sån bra service!
Jag hade kört väldigt mycket privat innan och en del på en annan trafikskola och valde nu alltså att vända mig till Sollentuna trafikskola då uppkörningen var i Sollentuna och fick där Musa Jeng som trafiklärare. Han tog vid där jag var med den körvana jag fått av att köra privat, rättade till de problem jag hade samt var väldigt tydlig, pedagogisk och riktigt bra på att förstå mig som person samt min situation med en stundande uppkörning. Han la upp lektionerna effektivt och så vi bara fokuserade på det väsentliga. Jag fick öva på både det jag kände att jag behövde samt det han ansåg var viktigt. Han var även superbra på att peppa och samtidigt ärlig.
Tack vare lektionerna med honom samt mycket eget ansvar och mycket körning sista veckan så tog jag mitt körkort på fredagen.
Jag rekommenderar absolut Sollentuna trafikskola och Musa Jeng, de har bra service och kompetenta trafiklärare som är bra på att förstå elevens situation, anpassa körlektionerna efter det samt göra en ärlig bedömning och att ge den hjälp som behövs. Superbra verkligen!

Sigrid
5.0 rating
19 November, 2019

I had a chance to sharpen my left hand driving skill with Semir Custovic at Sollentuna Trafikskola, Norrviken.
Semir is really calm and composed and helped me with so many minute details and in 7-8 driving classes I had booked the test and cleared the theory and practical both in first Attempt. Lisa at reception helped me with Risk 1 & 2 and other questions without any trouble.
I highly recommend them.

Mohit Sharma
5.0 rating
23 October, 2019

Jag är jätte nöjd med Sollentuna Trafikskola. Det har varit ett långt kämpande men nu äntligen har jag mitt körkort! Ett jätte tack till Kåre som trodde mer på mig och min körförmåga än jag själv gjorde. Tack även till Lisa som alltid ger ett bra bemötande i receptionen.

Anna S
5.0 rating
17 October, 2019

Har fått kämpa för ett körkort ett tag men nu äntligen klarat det! Så himla glad och nöjd! Stort tack till min lärare Fredi som har varit en klippa igenom hela processen!

Diana
5.0 rating
14 October, 2019

Rekommenderar verkligen Awet some lärare, helt nöjd och tog körkort efter två lektioner med honom!

Edvin
STS - Sollentuna Trafikskola AB
5.0
Based on 15 reviews
powered by Facebook
Malin Ryholt
Malin Ryholt
2019-10-18T08:09:59+0000
Awet (i Norrviken) och Sollentuna Trafiksskola hjälpte mig hela vägen in i målet med att ta körkort. Mycket... hjälpsamma med bokningar av teori och praktik, samt att det fanns bra med tider som passade mig. Jag rekommenderar dem starkt!read more
Valter Meyerhöffer
Valter Meyerhöffer
2019-10-17T18:41:09+0000
Extremt nöjd med min undervisning på denna skola. Min körlärare Mousa lärde mig på ett pedagogiskt, bekvämt och... effektivt sätt, allt jag behövde för att klara uppkörningen. Kunde inte önskat en bättre körlärare.read more
Julia Zdybek
Julia Zdybek
2019-10-15T13:31:35+0000
Jättebra lärare som verkligen vill att du ska lyckas. Jag körde med Mousa. Hans lektioner gav mig extremt mycket,... speciellt när det kommer till risktänkande och att analysera skyltar och vägar.read more
Leila Axelsson
Leila Axelsson
2019-06-14T16:08:18+0000
En trafikskola med oerhört pedagogiska och kunniga lärare, som var uppriktiga och motiverande under hela processens... gång. Tack Mousa för ditt tålamod och genuina engagemang!!!read more
Hanna Thunström
Hanna Thunström
2019-06-03T20:35:48+0000
Jag är väldigt nöjd med trafikskolan och med min trafiklärare Musa. Musa är super pedagogisk och väldigt... tålmodig. Tack Musa för fantastisk handledning!read more
Gabriel Matsson
Gabriel Matsson
2019-06-03T16:25:56+0000
Super bra trafikskola hade en fantastisk lärare Mousa. Väldigt pedagogisk och rolig, man känner sig väldigt trygg... att köra med Mousa. Klarade både teori provet och det praktiska provet på första försöket. Rekommenderar varmt denna lärare och körskola.read more
Roxana Korkchi
Roxana Korkchi
2019-05-14T11:55:30+0000
Bättre trafikskola kan man inte hitta! Jag har kört med en del andra skolor och kan intyga att man verkligen får... valuta för pengarna!! Vill tacka Sara i receptionen som har varit så hjälpsam och flexibel och pysslat med att boka mina lektioner och uppkörning. och VÄRLDENS BÄSTA trafiklärare MOUSA som har kämpat med mig och hjälpt mig att ta kortet på knappt två månader på första försöket. Han är så pedagogisk och lugn, får inte en att bara klara provet utan han lär dig saker för livet. Från att vara en osäker impulsiv förare har han fått mig att mogna in i min körning. Jag har inga ord för denna människa, han är helt enkelt bäst!! Ska du ta kortet ? Då är det inget snack om saken, det är Musa som gäller!read more
Sonia Sina
Sonia Sina
2019-04-25T12:16:31+0000
Bästa trafikskolan helt enkelt! Lärare i världsklass som hjälpte mig till mitt körkort 😍😍 ett särskilt tack... till Semir och Sina som har varit tålmodiga, pedagogiska och härliga! Och till Lisa för hennes hjälp när det kommer till schemaläggningen av körlektioner etc. Ni är grymma!read more
Jonathan Bäck
Jonathan Bäck
2019-03-06T11:54:32+0000
En grym körskola men framförallt en grym körlärare vid namn Mousa Jeng.🤩 En bra och lugn lärare som lär ut på... ett bra sätt. Vill även tacka Sara som har hjälpt mig med alla mina frågor och bokningar med ett trevligt bemötande. Tack för allt! 💚read more
Juanitow Cancino Hernandez
Juanitow Cancino Hernandez
2019-02-27T13:20:30+0000
Jag rekommenderar starkt Sollentuna Trafikskola! Ett stort tack till Mousa som varit tålmodig, rolig och hjälpsam!
Humam Muthanna
Humam Muthanna
2019-02-21T09:32:58+0000
Jag vill verkligen tacka Sollentuna trafikskola för all hjälp. Jag vill verkligen tacka min körlärare, Mousa Jeng,... som var väldigt hjälpsam. Som körlärare är han mycket tydlig och pedagogisk. Med mousas hjälp lyckades jag ta körkort från första försöket. Tack Mousa!read more
Sujan Dey
Sujan Dey
2018-12-12T12:42:15+0000
Really good driving school to get a Swedish driving license with perfect traffic knowledge and training. I had Mousa... Jeng as my instructor and he is one of the best Teachers. Very dedicated to students improvement and helpful in all aspects.read more
Amanda Riis
Amanda Riis
2018-12-05T16:21:26+0000
Jag rekommenderar starkt Sollentuna Trafikskola! All personal har varit vänlig och hjälpsam. Mousa var min lärare... och jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Han är tålmodig med pedagogiska och effektiva lektioner. Känner du någon som söker efter trafikskola så kan du med gott samvete hänvisa dom till STS!read more
Cassandra Laikmets
Cassandra Laikmets
2018-11-26T13:48:25+0000
Ett stort tack till Mousa för all hjälp till körkortet! Har verkligen fått bästa möjliga hjälp av Mousa,... super-pedagogisk och duktig lärare☺️read more
Sebas Domancich
Sebas Domancich
2018-11-19T13:37:22+0000
Best trafikskola. Special thanks to Fredi, a really sharp instructor that can take the best out of the student! And to... Kåre for being very pedagogic. And also to Sara & Lisa for building the most suitable schedule based on my needs. They all helped me pass theory and practice on first attempt.read more
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Personuppgifter
  • Cookies

Personuppgifter

Vi följer Dataskyddsförordningen GDPR. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.