Sjöängsvägen 17, 1tr
Norrviken
Aniaraplatsen 6
Sollentuna C

Omdömen

Vi strävar ständigt efter att ha nöjda elever, era åsikter är viktiga för oss. Är du elev, eller har du gått en kurs hos oss, så får du gärna lämna en hälsning och/eller ett omdöme.

Här nedan hittar du vad tidigare elever tycker och tänker kring våra utbildningar och kurser.

Din e-mail kommer inte synas på hemsidan, det är för att vi ska ha möjlighet att kunna svara dig direkt.

Inlägg som anses stötande eller olämpliga tas bort. Marknadsföring och reklam för produkter och tjänster är inte tillåtet.

Skriv ett inlägg

Översikt

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 39 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

5 senaste inläggen

5.0 rating
21 March, 2018

Very nice experience! I’m super satisfied!
Big thanks to my coach Awet who is very patient and always encourage me to keep improving myself. The lady in reception (Lisa) is also very nice and kindly helped to arrange all lessons and tests for me.
I’d like to strongly recommend to others!

Helena Xie
5.0 rating
19 March, 2018

Supernöjd med trafikskolan! 3 st körlektioner med läraren Awet ledde till körkortet inom loppet av ett par veckor. STORT tack!

Caroline Sparre
STS - Sollentuna Trafikskola AB
5.0
powered by Facebook
Leila Axelsson
Leila Axelsson
2019-06-14T16:08:18+0000
En trafikskola med oerhört pedagogiska och kunniga lärare, som var uppriktiga och motiverande under hela processens gång. Tack Mousa för ditt tålamod och genuina engagemang!!!read more
Hanna Thunström
Hanna Thunström
2019-06-03T20:35:48+0000
Jag är väldigt nöjd med trafikskolan och med min trafiklärare Musa. Musa är super pedagogisk och väldigt tålmodig. Tack Musa för fantastisk handledning!read more
Gabriel Matsson
Gabriel Matsson
2019-06-03T16:25:56+0000
Super bra trafikskola hade en fantastisk lärare Mousa. Väldigt pedagogisk och rolig, man känner sig väldigt trygg att köra med Mousa. Klarade både teori provet och det praktiska provet på första försöket. Rekommenderar varmt denna lärare och körskola.read more
Roxana Korkchi
Roxana Korkchi
2019-05-14T11:55:30+0000
Bättre trafikskola kan man inte hitta! Jag har kört med en del andra skolor och kan intyga att man verkligen får valuta för pengarna!! Vill tacka Sara i receptionen som har varit så hjälpsam och flexibel och pysslat med att boka mina lektioner och uppkörning. och VÄRLDENS BÄSTA trafiklärare MOUSA som har kämpat med mig och hjälpt mig att ta kortet på knappt två månader på första försöket. Han är så pedagogisk och lugn, får inte en att bara klara provet utan han lär dig saker för livet. Från att vara en osäker impulsiv förare har han fått mig att mogna in i min körning. Jag har inga ord för denna människa, han är helt enkelt bäst!! Ska du ta kortet ? Då är det inget snack om saken, det är Musa som gäller!read more
Sonia Sina
Sonia Sina
2019-04-25T12:16:31+0000
Bästa trafikskolan helt enkelt! Lärare i världsklass som hjälpte mig till mitt körkort 😍😍 ett särskilt tack till Semir och Sina som har varit tålmodiga, pedagogiska och härliga! Och till Lisa för hennes hjälp när det kommer till schemaläggningen av körlektioner etc. Ni är grymma!read more
Jonathan Bäck
Jonathan Bäck
2019-03-06T11:54:32+0000
En grym körskola men framförallt en grym körlärare vid namn Mousa Jeng.🤩 En bra och lugn lärare som lär ut på ett bra sätt. Vill även tacka Sara som har hjälpt mig med alla mina frågor och bokningar med ett trevligt bemötande. Tack för allt! 💚read more
Juanitow Cancino Hernandez
Juanitow Cancino Hernandez
2019-02-27T13:20:30+0000
Jag rekommenderar starkt Sollentuna Trafikskola! Ett stort tack till Mousa som varit tålmodig, rolig och hjälpsam!
Humam Muthanna
Humam Muthanna
2019-02-21T09:32:58+0000
Jag vill verkligen tacka Sollentuna trafikskola för all hjälp. Jag vill verkligen tacka min körlärare, Mousa Jeng, som var väldigt hjälpsam. Som körlärare är han mycket tydlig och pedagogisk. Med mousas hjälp lyckades jag ta körkort från första försöket. Tack Mousa!read more
Sujan Dey
Sujan Dey
2018-12-12T12:42:15+0000
Really good driving school to get a Swedish driving license with perfect traffic knowledge and training. I had Mousa Jeng as my instructor and he is one of the best Teachers. Very dedicated to students improvement and helpful in all aspects.read more
Amanda Riis
Amanda Riis
2018-12-05T16:21:26+0000
Jag rekommenderar starkt Sollentuna Trafikskola! All personal har varit vänlig och hjälpsam. Mousa var min lärare och jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Han är tålmodig med pedagogiska och effektiva lektioner. Känner du någon som söker efter trafikskola så kan du med gott samvete hänvisa dom till STS!read more
Cassandra Laikmets
Cassandra Laikmets
2018-11-26T13:48:25+0000
Ett stort tack till Mousa för all hjälp till körkortet! Har verkligen fått bästa möjliga hjälp av Mousa, super-pedagogisk och duktig lärare☺️read more
Sebas Domancich
Sebas Domancich
2018-11-19T13:37:22+0000
Best trafikskola. Special thanks to Fredi, a really sharp instructor that can take the best out of the student! And to Kåre for being very pedagogic. And also to Sara & Lisa for building the most suitable schedule based on my needs. They all helped me pass theory and practice on first attempt.read more
Fanny Johnsson
Fanny Johnsson
2018-10-28T16:05:17+0000
Ett stort TACK till Sollentuna Trafikskola och framförallt Mousa och Sara för all den fantastiska hjälp jag fått för att lyckas nå fram till körkortet, på första försöket! Att välja Mousa som lärare är ett av de bästa val jag gjort, det hade inte kunnat bli bättre! Han känner av och anpassar sig efter elevens behov och har även ett otroligt tålamod vilket är guld värt och har betytt extremt mycket för mig! Jag rekommenderar varmt att köra med Mousa hos Sollentuna Trafikskola!read more
Hannah Wallin
Hannah Wallin
2018-10-25T16:43:52+0000
Jag rekommenderar Sollentuna Trafikskola och Mousa starkt! Jag kunde inte fått en bättre utbildning än vad jag fick här. Det visade sig sen när både teoriprovet och körprovet blev godkända på första försöket. Tack!read more
Lotta Groth
Lotta Groth
2018-10-01T19:34:55+0000
Som förälder känner jag mig trygg med valet av trafikskola, Mousa visade sig vara en duktig lärare som sonen fick förtroende för direkt! Och körkort på 5 veckor är inte illa😊read more
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about our privacy policy and switch of cookies in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Personuppgifter
  • Cookies

Personuppgifter

Vi följer Dataskyddsförordningen GDPR. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.